Instruktører

Instruktører som idag er tilknyttet Arenaen

Haugaland Hestesport Arena har gjennom sine to rideklubber ; Faxi Islandshestforening og Indre Haugaland Ryttersportklubb; knyttet til seg dyktige instruktører til spesialkurs innen de ulike greiner.

I tillegg vil det bli helgekurs med kjente, «store» instruktørnavn innen de ulike greinene og helgetreninger med instruktører fra NRYF i feltritt. Voltige vil også bli et tilbud etterhvert utover voltigerideskolen for de som vil satse innen denne greinen.

Under kan du lese mer om de dyktige instruktørene innen sprang, dressur, islandshest og distanseritt.

 

Vibeke Handå. Rideinstruktør i sprang. Undervist i 25 år, drevet rideskolen i Haugesund , undervist og jobbet ved Kr sand og Søgne rideklubb i både rideskole og privat i flere år. Drevet med hest siden hun var 5-6 år og har vært aktiv konkurranse rytter i mange år. Jobber i Pedagogisk støttenhet for barnehage i Haugesund kommune.

 

Cecilie Baumann – dressurtrener. Utdannet ridelærer trinn 2 , ansvar for dressurtrening og tilrettelagt riding. Underviser også rideskoleelever og har lang erfaring både som aktiv dressurrytter med sine 2 hester og som instruktør.

 

Ellen Annette Gutubakken Distanserittinstruktør- har drevet med hest siden hun var 3 år gammel, og distanse siden hun var 8 år. Hun har vunnet individuelt NM 4 ganger, og lag 3 ganger. Hun er tidligere nordisk-baltisk mester, og har bl.annet ridd distanseritt i ørkenen i Dubai og i regnskogen i Australia. Ellen Annette har per dags dato 3 araberhester, som alle brukes i distanseridning.

 

Roger Frøyland har ridd siden han var 9 år gammel, og det hele startet med islandshester. I 18-års alder gikk han over til stor hest og har konkurrert opp til 140 cm sprang og Intermediaire dressur. I 2010 ble Roger tatt ut til å representere Norge i Unghest-VM for 5 år gamle dressurhester i Tyskland. Roger underviser alle nivåer i dressur og har hatt flere elever til både NM og Nordisk mesterskap.

 

Steinar Clausen Kolnes 24 år Elitelagsrytter for Norge innen islandshest. Han er vokst opp i en hestefamilie og har tilsammen arbeidet i 4 år på store treningssentre for islandshester i Danmark og Tyskland, stutteri Slippen og Gestut Kronshof. Han har ridd mange mesterskap og er mange gange norgesmester og nordiskmester.Er også utdannet rideinstruktør og er trener for islandshest på Haugesund Toppidrettsgymnas og instruerer i gangartstrening ved HHA

Terapi ridning – ta kontakt på epost: post @ haughest.no